Ολυμπιακός: Ο Τόμας Γουόκαπ θα κάνει μαγνητική και είναι αμφίβολος για τη Βίρτους Μπολόνια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 09:02 Ολυμπιακός: Ο Τόμας Γουόκαπ θα κάνει μαγνητική και είναι αμφίβολος για τη Βίρτους Μπολόνια

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 85-67 το Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Basket League, σε ένα ματς που έχασε όμως τον Τόμας Γουόκαπ στο ξεκίνημα του αγώνα, με τραυματισμό.

Στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης, ο Γουόκαπ έπεσε άτσαλα στο παρκέ στην άμυνα και έμεινε στον πάγκο για το υπόλοιπο του Περιστέρι – Ολυμπιακός, χωρίς πάντως να έχει κάτι σοβαρό, αφού οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μικρό διάστρεμμα.

Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο, θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα και αν θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια (7/3, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) στη Euroleague.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση