Στα «κόκκινα» ντύθηκε το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος - «Θρυλική» υποδοχή για τους παίκτες του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 08:50 Στα «κόκκινα» ντύθηκε το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος - «Θρυλική» υποδοχή για τους παίκτες του Ολυμπιακού

Θερμή υποδοχή περίμενε του παίχτες του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο μετά τη θριαμβευτική νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με 1 – 6 και την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στην 8αδα του Conference League.

Από τις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής (15.3.2024) δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος περιμένοντας την ομάδα του Ολυμπιακού που έφερνε μαζί μια απίστευτη νίκη.

Μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο αεροδρόμιο, οπαδοί άρχισαν να πανηγυρίζουν, να φωνάζουν συνθήματα και να χειροκροτούν.

Κάποιοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και να αγγίξουν το έμβλημα της ομάδας τους που είχε ο προπονητής στην ομάδα του.

Οι οπαδοί φώναζαν «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» και πλήθος άλλων συνθημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 4 – 1 στο Καραϊσκάκη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο, στη ρεβάνς νίκησαν με 1 – 6 παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» του Europa Conference League.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή:

 

Η νίκη του Ολυμπιακού θα μείνει στην ιστορία…

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση