Φώτης Ιωαννίδης: Το νέο μεγάλο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και η υπόκλιση Αλμέιδα στον κορυφαίο Έλληνα επιθετικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 10:49 Φώτης Ιωαννίδης: Το νέο μεγάλο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και η υπόκλιση Αλμέιδα στον κορυφαίο Έλληνα επιθετικό (φωτο intime)

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός και ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν. Το νέο συμβόλαιο που του προτείνουν οι πράσινοι και η καθολική αποθέωση στο πράσινο “τανκ”.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, υπογράφοντας την πράσινη ανατροπή.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά γιατί θεωρείται ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός, δίνοντας συνέχεια στις εμφανίσεις καριέρας που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν.

Ο Ιωαννίδης απασχόλησε την άμυνα της ΑΕΚ από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, αποτελώντας μόνιμο πονοκέφαλο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Δείτε όσα έκανε στο αθηναϊκό ντέρμπι:

Ο Ματίας Αλμέιδα υποκλίθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον προπονητή της ΑΕΚ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

“Ο Παναθηναϊκός έχει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι και Έλληνας, οπότε απολαύστε τον. Μην τον τιμωρείται”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ.

Το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να βάλει πωλητήριο στον Έλληνα επιθετικό το προσεχές καλοκαίρι.

Το πράσινο τανκ μετράει ήδη 21 γκολ και επτά ασίστ και βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που είναι έτοιμοι να προσφέρουν πολλά εκατομμύρια στους πράσινους για να τον κάνουν δικό τους.

Στις 13 Μαΐου 2023 ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027. Οι πράσινοι ωστόσο, θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του, αναπροσαρμόζοντας τις αποδοχές του.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Φώτη Ιωαννίδη μέχρι το 2028 με υπερδιπλάσιες αποδοχές. Ο Έλληνας επιθετικός από τη νέα σεζόν, εφόσον δώσει το “οκ”, θα αμείβεται με πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού μετά τον Τάσο Μπακασέτα, του οποίου οι καθαρές ετήσιες αποδοχές ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση