Τέλος από τον ΠΑΟΚ 2+1 παίκτες – Φεύγει κορυφαίο όνομα, απόφαση για Βιεϊρίνια!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 22:38 Τέλος από τον ΠΑΟΚ 2+1 παίκτες – Φεύγει κορυφαίο όνομα, απόφαση για Βιεϊρίνια!

Έρχονται αλλαγές μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ

Διδακτικός ήταν ο αποκλεισμός τού ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Μπριζ, καθώς ο Δικέφαλος κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει παράδοση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά, κυρίως, έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο που έχει στηθεί: Βασίζεται σε συγκεκριμένα στάνταρ αθλητικότητας και έντασης των ποδοσφαιριστών της, κάτι που κατάλαβαν ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του.

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός φέρνει λοιπόν εξελίξεις και αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Τι αποφάσισαν στην Τούμπα, ποιοι είναι οι τρεις που φεύγουν το καλοκαίρι και οι πρώτες συζητήσεις Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια με τη διοίκηση!

Διαβάστε στο Sportdog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση