Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού υποψήφιος για παίκτης της αγωνιστικής στο Conference League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 13:04 Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού υποψήφιος για παίκτης της αγωνιστικής στο Conference League

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην επιβλητική νίκη των «ερυθρόλευκων» με 2-4 απέναντι στην Άστον Βίλα, με τον Μαροκινο επιθετικό να διεκδικεί το βραβείο για τον παίκτη της εβδομάδας στο Conference League.

O Oλυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί κατατρόπωσε την Άστον Βίλα στην Αγγλία, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κερδίζει 2-4, σε ένα ιστορικό βράδυ, με τον Μαροκινό επιθετικό να πετυχαίνει τα τρία γκολ των «ερυθρόλευκων».

Ο Ελ Κααμπί που αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά, ήταν για μια ακόμη φορά καθοριστικός, με την επίδοση του στο Βίλα Παρκ απέναντι στην Άστον Βίλα να μην περνά απαρατήρητη από την UEFA.

Και αυτό διότι ο Μαροκινός επιθετικός διεκδικεί το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της πρώτης αγωνιστικής των ημιτελικών στο Conference League, με τον ίδιο να έχει να συναγωνιστεί τον Μπαλά Νζολά της Φιορεντίνα.

Παράλληλα ο Ελ Κααμπί διεκδικεί και το βραβείο για το καλύτερο γκολ, με τον Μαροκινό να αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για να κατακτήσει και τα δυο βραβεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον Ελ Κααμπί, βραβείο διεκδικεί και ο Κώστας Τζολάκης, με τον Έλληνα τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να είναι υποψήφιος για την απόκρουση της αγωνιστικής.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση