FA Cup Women: Γιουνάιτεντ και Τότεναμ θέλουν να γράψουν Ιστορία στο sold out Γουέμπλεϊ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 16:27 FA Cup Women: Γιουνάιτεντ και Τότεναμ θέλουν να γράψουν Ιστορία στο sold out Γουέμπλεϊ

Ιστορία θα γραφτεί στο Γουέμπλεϊ την Κυριακή (12/05), όταν ένα νέο όνομα θα γραφτεί στο τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας Γυναικών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο κατάμεστο Γουέμπλεϊ με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διεκδικήσουν το πρώτο τους μεγάλο «ασημικό».

Η φετινή σεζόν είναι η πρώτη από το 2005 που καμία από τις Μπλε, Άρσεναλ ή Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει φτάσει στο τέλος της διαδρομής.

Οι Σπερς έκαναν ανατροπή και νίκησαν τη Λέστερ με 2-1 στα ημιτελικά για να φτάσουν στον τελικό του FA Cup για πρώτη φορά στην ιστορία. Η Γιουνάιτεντ εξασφάλισε το εισιτήριό της αποκλείοντας την κάτοχο Τσέλσιμε το ίδιο σκορ.

Με τη Γιουνάιτεντ πέμπτη στον πίνακα του WSL και τους Σπερς μια θέση πιο κάτω στην έκτη θέση, δεν υπάρχουν πολλά που να χωρίζουν αυτές τις δύο ομάδες στα χαρτιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ωστόσο ότι η φόρμα της Τότεναμ υπό τις οδηγίες της Σκίνερ στο Κύπελλο Αγγλίας Γυναικών είναι εντυπωσιακή, κερδίζοντας εννέα από τους 11 αγώνες της και πετυχαίνοντας 30 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια (2,7 ανά αγώνα), συμπεριλαμβανομένων των νικών επί της Νιούκαστλ, της Σαουθάμπτον, της Μπράιτον και της περσινής νικήτριας του θεσμού Τσέλσι, στην πορεία της για να φτάσει στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση