ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Κίριλ Ντεσπότοφ για το ντέρμπι της Τούμπας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 20:32 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Κίριλ Ντεσπότοφ για το ντέρμπι της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την Παρασκευή (10.05) την προετοιμασία του για το εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τον “πονοκέφαλο” του Κίριλ Ντεσπότοφ.

Ο Κίριλ Ντεσπότοφ δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, (12.05 / 20:00) για την 5η αγωνιστική ων πλέι οφ της Super League.

Ο Βούλγαρος εξτρέμ υποβλήθηκε σε θεραπεία, παραμένοντας έτσι στα… πιτς, ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας, κάτι που κάνει τη συμμετοχή του εξαιρετικά αμφίβολη. Το Σάββατο (11.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση