Ολυμπιακός: Η ώρα της κρίσης για παίκτες και Μίτσελ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 10:41 Ολυμπιακός: Η ώρα της κρίσης για παίκτες και Μίτσελ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είδε τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να γκελάρουν και να μην ανοίγει η διαφορά από την κορυφή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το κλίμα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο έχει βελτιωθεί. Ο αγώνας με τη Μάλμε είναι εξαιρετικά κρίσιμος για πολλούς.

Τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος... πλήγωσαν τον Ολυμπιακό αλλά χρόνος για να μείνει σε αυτά τα ματς δεν υπάρχει. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τη Μάλμε που θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία για να συνεχίσει στην Ευρώπη ενώ αν θέλει να έχει ελπίδες για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να νικήσει και να περιμένει... δώρο από την Ατλέτικο.

Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος για τον Μίτσελ και τους παίκτες. Ο Ισπανός για πρώτη φορά στη θητεία του στην Ελλάδα νιώθει τόσο μεγάλη πίεση. Γνωρίζει ότι ενδεχόμενη αποτυχία μπορεί να τον φέρει εκτός ομάδας.

Πολλοί είναι και οι παίκτες που έχουν μπει στο... στόχαστρο και καλούνται να αναστρέψουν το κλίμα στο ματς με τους Σουηδούς στο Γ. Καραϊσκάκης.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση