Σεν Ετιέν-ΑΕΚ:Ύποπτο αντικείμενο έξω από το γήπεδο! Άργησαν να φύγουν οι αποστολές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 12:23 Σεν Ετιέν-ΑΕΚ:Ύποπτο αντικείμενο έξω από το γήπεδο! Άργησαν να φύγουν οι αποστολές
Με καθυστέρηση αποχώρησαν οι αποστολές της ΑΕΚ και της Σεντ Ετιέν λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Ζοφρουά Γκισάρ", για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League.
 
Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε έξω από τα επίσημα, με τις αστυνομικές Αρχές να μην αφήνουν τις αποστολές των δύο ομάδων να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Πέρα από το πούλμαν της ΑΕΚ αλλά και τους Έλληνες δημοπσιογράφους, οι αρχές δεν επέτρεπαν να αποχωρήσουν ακόμη και άνθρωποι της Σεντ Ετιέν, πριν ελέγξουν το σημείο.
 
Μετά από λίγη ώρα οι Αρχές οδήγησαν την αποστολή της ΑΕΚ σε έξοδο από άλλο χώρο και το πούλμαν απομακρύνθηκε σύντομα μακριά από το γήπεδο. Λίγο αργότερα, αποχώρησαν και οι παίκτες των στεφανουά αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος.
 
Το ύποπτο αντικείμενο δεν ήταν τίποτα άλλο από μία αθλητική τσάντα, την οποία όπως εικάζουν οι Αρχές πιθανόν κάποιος οπαδός των Γάλλων πέταξε σε κάδο απορριμμάτων κατά την αποχώρησή του. Μετά τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα, όμως, ακόμη και αυτή η τσάντα κίνησε την προσοχή κι έτσι πραγματοποιήθηκε ολόκληρη επιχείρηση.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση