Χαμός στην Τούμπα! Προπηλακισμοί, κράξιμο και... σύσκεψη Σαββίδη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 00:10 Χαμός στην Τούμπα! Προπηλακισμοί, κράξιμο και... σύσκεψη Σαββίδη

Οργη λαού... Περισσότεροι από 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την άφιξη της αποστολής της ομάδας από την Κρήτη στο γήπεδο της Τούμπας με άγριες διαθέσεις, λόγω της ταπεινωτικής ήττας από τον ΟΦΗ με 3-1. Οι οπαδοί δεν αρκέστηκαν σε συνθήματα. Προπηλάκισαν τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος γλίτωσε από την επίθεση όταν άνθρωποι της ΠΑΕ τον βοήθησαν να μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει."Θέλουμε τον Βρύζα και τον Αναστασιάδη, όχι εσένα!" του φώναζαν...

Οι φίλαθλοι του "Δικέφαλου του Βορρά" τραγουδούσαν ειρωνικά συνθήματα στους παίκτες... "Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές", έλεγαν αλλά φυσικά δεν παρέλειψαν τα “γαλλικά”. Κύριοι αποδέκτες ο Γλύκος και ο Κατσικάς.

Οι δε Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα κοιτούσαν απορημένοι, αφού στόχος των οπαδών ήταν οι Ελληνες παίκτες.

Έκλεψαν το πορτοφόλι του Μακ
Επίσης, όταν ο Ρόμπερτ Μακ μπήκε στο αυτοκίνητό του διαπίστωσε ότι κάποιος του είχε κλέψει το πορτοφόλι. Αργότερα, διαπιστώθηκε πως η κλοπή έγινε όσο το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο εκεί κι όχι την ώρα της καταγραυγής. Πάντως, ο Σλοβάκος ήταν εξοργισμένος.

Σύσκεψη στην Τούμπα
Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε αμέσως σύσκεψη στο "Μakedonia Palace". 

Νωρίτερα, το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί μακριά από την κύρια είσοδο του αεροδρομίου "Μακεδονία". Εκεί περίμεναν την αποστολή εκτός από το λεωφορείο της ομάδας, τρία περιπολικά και μία κλούβα της Αστυνομίας.


Τρομαγμένη η αποστολή

Το πούλμαν παρέλαβε τους παίκτες κι αποχώρησε, χωρίς να βγει από τη συνήθη είσοδο, ενώ ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες τους έφυγαν από την κεντρική είσοδο μαζί με τους δημοσιογράφους.
Στο μεταξύ, συνθήματα κατά της ομάδας ακούστηκαν και στο "Παλατάκι", όπου ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν κόντρα στη Λιμόζ για το Eurocup!

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση