Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο! Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας ο τραγικός επίλογος στο φαράγγι του Αγίου Λουκά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 12:19 Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο! Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας ο τραγικός επίλογος στο φαράγγι του Αγίου Λουκά

Νεκροί ανασύρθηκαν ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη και ο 40χρονος βοηθός του εκπαιδευτή. Ο εκπαιδευτής είναι ο μόνος που εντοπίστηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο. Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του ενός έχασε κάθε επικοινωνία με τον άνδρα της και ειδοποίησε τις αρχές. Με το πρώτο φως της ημέρα αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα οι πυροσβέστες.

Τραγική κατάληψη είχε η κατάβαση του φαραγγιού του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο για τέσσερα άτομα, ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη, τον εκπαιδευτή και τον βοηθό του.

Τα τέσσερα άτομα επιχείρησαν την κατάβαση του φαραγγιού του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, όμως αυτό τους το εγχείρημα κατέληξε σε τραγωδία με θλιβερό απολογισμό τριών νεκρών και ενός τραυματία.

Νεκροί είναι το ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη καθώς και ο 40χρονος βοηθός του εκπαιδευτή, ο οποίος έχει την ίδια ηλικία και ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του. Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των 4 ατόμων στο Ξυλόκαστρο ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου καθώς η σύζυγος του ενός ατόμου ανησύχησε γιατί είχε χάσει την επικοινωνία με τον άνδρα της και ειδοποίησε τις αρχές.

Λόγω της ώρας και επειδή είχε αρχίσει να νυχτώνει, οι προσπάθειες των πυροσβεστών άρχισαν να δυσκολεύουν και ανέλαβε δράση η 1η και 6η ΕΜΑΚ. Δυστυχώς όμως λίγη ώρα αργότερα αφότου ξεκίνησαν οι έρευνες στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, βρέθηκε νεκρός ο άντρας από την Σιγκαπούρη, ενώ οι δυνάμεις επιχειρούσαν να εντοπίσουν και τους άλλους 3.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής οι ελπίδες αναζωπυρώθηκαν καθώς ακούστηκαν φωνές από κάποιο σημείο του φαραγγιού και οι διασωστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να εντοπίσουν το σημείο, όμως λόγω της ώρας οι προσπάθειες ήταν εξαιρετικά δύσκολες.

Με το φως της ημέρας οι διασωστικές δυνάμεις βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς εντόπισαν δυο άψυχα σώματα. Της 40χρονης συζύγου του άντρα, από την Σιγκαπούρη που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του χθες βράδυκαι του 40χρονου βοηθού του εκπαιδευτή, ο οποίος είναι ο μόνος επιζών που διασώθηκε.

Στην επιχείρηση αναζήτησης στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο συμμετείχαν πυροσβεστικοί υπάλληλοι από Π.Υ. Κιάτου, Π.Κ. Ευρωστίνης, 1η και 6η ΕΜΑΚ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου Θ. Λαρέζος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, Πύραρχος κ. Χρήστος Πλατάς και η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας με επικεφαλής τον διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Σπυρίδων Σκλάβο.

Πηγή: korinthosnews, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση