«Βενετία» έγινε ο Πειραιάς λόγω της κακοκαιρίας: Βροχοπτώσεις και στην Κορινθία, υδροστρόβιλος στους Αγίους Θεοδώρους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 18:14 «Βενετία» έγινε ο Πειραιάς λόγω της κακοκαιρίας: Βροχοπτώσεις και στην Κορινθία, υδροστρόβιλος στους Αγίους Θεοδώρους

Ισχυρές βροχοπτώσεις με πολλά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία «EVA».

Η κακοκαιρία «EVA» πέρασε και από τον Πειραιά, χωρίς ιδιαίτερα έντονες και πολύωρες βροχοπτώσεις, όμως δεν αποφεύχθηκαν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Πειραιάς

Σύμφωνα με το pireauspress.gr, πλημμύρισε η περιοχή, με αυτοκίνητα να «κολυμπούν» στους παραλιακούς δρόμους του Λιμανιού και του Πασαλιμανιού.

πειραιάς

Yδροστρόβιλος στους Αγίους Θεοδώρους

Η κακοκαιρία «EVA» «χτύπησε» με μεγάλη ένταση στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στην περιοχή της Μαυρολίμνης, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Η είσοδος του Ναυτικού Ομίλου προς το παρόν, έχει κλείσει και η επικοινωνία γίνεται μέσα από το λιμάνι. Υδροστρόβιλος στον Σαρωνικό, έγινε ορατός απ’ τους Αγίους Θεοδώρους.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση