Οικονόμου και Θεοδωρικάκος απάντησαν στο Σοϊλού: Έχουμε μέτωπο με την τρομοκρατία, δεν θα δεχόμασταν τρομοκράτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 13:16 Οικονόμου και Θεοδωρικάκος απάντησαν στο Σοϊλού: Έχουμε μέτωπο με την τρομοκρατία, δεν θα δεχόμασταν τρομοκράτες

«Αν δεν είχαμε συλλάβει τη γυναίκα αυτή, θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα». Με αυτή τη φράση, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού ενέπλεξε τη χώρα μας στην επίθεση με τους έξι νεκρούς στην Κωνσταντινούπολη. Η απάντηση ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. 

Πρώτος στα όσα είπε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού μετά τη σύλληψη της ύποπτης για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Ιστικλάλ στο Πέρα, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Αφού εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυβέρνησης για όσους χάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, ο Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών το πρωί της Δευτέρας (14.11.2022), απάντησε στον Τούρκο υπουργό λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει ανοικτό μέτωπο με κάθε έκφανση της τρομοκρατίας παντού στον κόσμο.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, διεμήνυσε στον Τούρκο υπουργό ότι η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της.

Από τον τόπο της τραγωδίας, εκεί όπου έγινε χθες (13.11.2022) η έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη και σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού επέλεξε να εμπλέξει την Ελλάδα στην υπόθεση, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα που συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές και φέρεται να έχει ομολογήσει πως την εκπαίδευσε στο PKK, είχε σκοπό να διαφύγει σήμερα στην Ελλάδα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα πως υποθάλπτει τρομοκράτες. Ισχυρίζεται εδώ και πολύ καιρό ότι στο Λαύριο υπάρχει στρατόπεδο (!) όπου εκπαιδεύονται μέλη του PKK και όχι μόνο!

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση