Γυναίκα έπεσε στις γραμμές του Μετρό στο Αιγάλεω

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 16:39 Γυναίκα έπεσε στις γραμμές του Μετρό στο Αιγάλεω

Μία γυναίκα ηλικίας 45 – 50 ετών έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον σταθμό Αιγάλεω. Λόγω του περιστατικού είναι κλειστοί είναι οι σταθμοί Αιγάλεω και Αγία Μαρίνα.

Περίπου στις 3:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (19.11.2022), αναφέρθηκε πτώση γυναίκας στις γραμμές του σταθμού Αιγάλεω του Μετρό. Τόσο ο σταθμός Αιγάλεω, όσο και ο σταθμός Αγία Μαρίνα είναι κλειστοί. Εννέα πυροσβέστες με 3 οχήματα έφτασαν στο σημείο και την απεγκλώβισαν σώα. Τη γυναίκα που είναι 45 – 50 χρόνων παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το newsit.gr μετ’ εμποδίων γίνεται η κίνηση των συρμών στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Αγία Βαρβάρα και Ελαιώνας – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση