Οικονόμου: Στον νέο προϋπολογισμό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 21:51 Οικονόμου: Στον νέο προϋπολογισμό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες

«Οι πολίτες βλέπουν, καταλαβαίνουν και κρίνουν», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει υπερ της ενίσχυσης των αμυντικών δαπανών σχολίασε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση «επέλεξε ξανά να γίνει εθνική εξαίρεση».

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Στο νέο προϋπολογισμό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, σε ένα ζήτημα που οι πολίτες και η ελληνική κοινωνία απαιτούν συναίνεση και κοινή στάση, σε ένα κρίσιμο θέμα όπου η στάση μας αποτιμάται με πράξεις, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ξανά να γίνει εθνική εξαίρεση. Οι πολίτες βλέπουν, καταλαβαίνουν και κρίνουν».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση