Γαλάτσι: Νεκρός άνδρας στα παλιά λατομεία στα Τουρκοβούνια - Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 19:00 Γαλάτσι: Νεκρός άνδρας στα παλιά λατομεία στα Τουρκοβούνια - Είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του

Περιπατητής εντόπισε τη σορό ενός άνδρα στα παλιά λατομεία, στο Γαλάτσι. Πρόκειται για 37χρονο, που αναζητείτο εδώ και λίγες μέρες. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Πτώμα άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/12) από περιπατητή στα παλιά λατομεία, στα Τουρκοβούνια, στο Γαλάτσι.

Η σορός εντοπίστηκε σε χαράδρα, σε κατάσταση σήψης.

Πρόκειται για τον 37χρονο Παναγιώτη Χρονόπουλο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 12 Δεκεμβρίου από την Κυψέλη. Μάλιστα είχε εκδοθεί missing alert για την εντοπισμό του.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών, οι οποίες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση