Θεσσαλονίκη: 29χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 60χρονη μητέρα του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 20:18 Θεσσαλονίκη: 29χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 60χρονη μητέρα του

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε ήδη προσαχθεί από τις αρχές

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (21/12) στη Θεσσαλονίκη, όταν μια 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από τις αρχές νεκρή μέσα στο σπίτι της και σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγη ώρα ο 29χρονος γιος της ομολόγησε ότι τη σκότωσε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, ο γιος της άτυχης γυναίκας συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Καλαμαριάς. Ο ίδιος πριν λίγη ώρα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του ενώ με βάση την ίδια πηγή ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

ues 2

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων, η Αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα και εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση