Οικονόμου για Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα «βαριοπούλα ή βιβλιοθήκη στα Πανεπιστήμια»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 12:06 Οικονόμου για Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα «βαριοπούλα ή βιβλιοθήκη στα Πανεπιστήμια»

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το νέο βίντεο της καμπάνιας «Χάου Του», έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Τα Πανεπιστήμια δεν έχουν χώρο για τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Αλήθεια τώρα; Ο κ. Τσίπρας ειλικρινά νομίζει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «Αστυνομία μπαίνει και δέρνει»; Πόσο ανεύθυνος, πόσο ξύλινος, πόσο αλλού. Τα Πανεπιστήμιά μας είναι χώρος γνώσης και έρευνας. Είναι δρόμος προσωπικής και κοινωνικής εξέλιξης, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες προκοπής για όλους. Για όλους, εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει αυτή την εικόνα για τα ελληνικά πανεπιστήμια για δύο λόγους», όπως είπε ο κ. Οικονόμου:

«Πρώτον γιατί είναι εγκλωβισμένος σε ερμηνευτικά σύνδρομα και παραστάσεις του περασμένου αιώνα, άλλων δεκαετιών. Δεν έχει αντιληφθεί ότι το ζητούμενο για τη νέα χρονιά που μπαίνει στο πανεπιστήμιο είναι να διαβάσει καλύτερα, να μορφωθεί καλύτερα, να τελειώσει τις σπουδές της, να τις εξελίξει, να κάνει τα μεταπτυχιακά της, τα διδακτορικά της, να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερη μόρφωση μπορεί, για να αντεπεξέλθει στον διεθνή ανταγωνισμό.

Και δεύτερον γιατί έχει αδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει σε πολύ απλά ερωτήματα: Βαριοπούλα ή βιβλιοθήκη; Συμμορίες που καταστρέφουν ή συντεταγμένη πολιτεία που φτιάχνει;».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση