Εξαπάτηση επιχειρηματιών: Ποινική δίωξη στον "Μάξιμο" και άλλους έξι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 14:25 Εξαπάτηση επιχειρηματιών: Ποινική δίωξη στον "Μάξιμο" και άλλους έξι

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε 7 άτομα για την υπόθεση της εξαπάτησης επιχειρηματιών. Οι κατηγορίες αφορούν, μεταξύ άλλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος άσκησε ο Εισαγγελέας για την υπόθεση της εξαπάτησης επιχειρηματιών, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και πρόσωπο ("Μάξιμος"), που τελεί υπό προστασία στην υπόθεση της Novartis, το οποίο συνελήφθη χθες, Τρίτη (24/1) με άλλους δύο εμπλεκόμενους.

Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά συνολικά 7 άτομα καθώς πλην των τριών συλληφθέντων στην δικογραφία, αποδίδεται ρόλος και σε άλλα 4 πρόσωπα τα οποία αναζητούνται.

Οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απάτης, πλαστογραφίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητας.

Η δικογραφία παραπέμφθηκε σε ανακριτή που θα αναλάβει την κύρια έρευνα για την υπόθεση.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση