Στο Μάτι Μητσοτάκης - Αναστασιάδης - Δωρεά 2,5 εκατ. ευρώ από την Κύπρο στην Πολεμική Αεροπορία στη μνήμη των πιλότων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 13:04 Στο Μάτι Μητσοτάκης - Αναστασιάδης - Δωρεά 2,5 εκατ. ευρώ από την Κύπρο στην Πολεμική Αεροπορία στη μνήμη των πιλότων

Δείτε φωτογραφίες.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης βρέθηκαν στο Μάτι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης προκειμένου να επιθεωρήσουν τα έργα για τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης με δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εκεί, ο Πρόεδρος της Κύπρου ανακοίνωσε δωρεά στη μνήμη των δυο ηρωικών πιλότων μας που κατέπεσαν με το Φάντομ στην Ανδραβίδα. Όπως είπε «Η επίσκεψη μου συμπίπτει με τραγικό γεγονός και θα δοθούν 2,5 εκατομμύρια στην Πολεμική Αεροπορία».

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Αναστασιάδη καθώς η Κύπρος διέθεσε ένα πολύ σημαντικό ποσό μέρος του οποίου αξιοποιείται για να κατασκευαστεί αυτό το πάρκο. Μάλιστα, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, τα υπόλοιπα χρήματα θα διατεθούν για να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών για να στεγαστούν οι συμπολίτες μας που έχασαν τα σπίτια τους από τη φωτιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι όλα θα γίνουν εντός του χρονοδιαγράμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση