Ήπειρος: Έντονη χιονόπτωση - Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Εγνατία Οδό - Κλειστά τα σχολεία σε Μέτσοβο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 11:45 Ήπειρος: Έντονη χιονόπτωση - Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Εγνατία Οδό - Κλειστά τα σχολεία σε Μέτσοβο

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και για λεωφορεία αποφάσισε η Αστυνομία Ηπείρου, από τις 08:00 μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης, σε μεγάλο τμήμα στην Εγνατία Οδό, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Πρόκειται για το τμήμα από τον κόμβο Ιωαννίνων μέχρι και τον κόμβο Παναγιάς, μετά τα διόδια Μαλακασίου. Η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται υποχρεωτικά με αντιολησθητικές αλυσίδες.

Η πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε από τις 05:00 σε όλα τα ορεινά της Ηπείρου, την Κόνιτσα, το Ζαγόρι, το Μέτσοβο και τα Τζουμέρκα.

Μέτσοβο: Κλειστά όλα τα σχολεία

Με απόφαση του δημάρχου Μετσόβου σήμερα όλα τα σχολεία του δήμου θα παραμείνουν κλειστά.

Σε όλο το οδικό δίκτυο επιχειρούν 20 μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση