Άλκης Καμπανός: Μετονομάστηκε ο δρόμος - Με δάκρυα στα μάτια οι γονείς του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 11:07 Άλκης Καμπανός: Μετονομάστηκε ο δρόμος - Με δάκρυα στα μάτια οι γονείς του (φωτο intime)

Σήμερα Τρίτη (14/3), στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η ειδική εκδήλωση στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, όπου έγινε η μετονομασία της οδού Θ. Γαζή σε Οδό Άλκη Καμπανού.

Εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας του Άλκη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του και παρακίνησε ώστε η θυσία του γιου του να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα στον αθλητισμό, χωρίς καθόλου βία.

“Η αγάπη του κόσμου με βοηθάει να το ξεπεράσω…όσο μπορώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε ότι είναι χρέος μας να κρατάμε ζωντανή την παρουσία του Άλκη, ο Άλκης να βρίσκεται ανάμεσά μας και αυτό το σημείο να θυμίζει για πάντα τον άδικο χαμό του.

Νωρίτερα, με δάκρυα στα μάτια, ο Αριστείδης και η Μελίνα Καμπανού άφησαν λίγα λουλούδια στα σκαλιά όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο μονάκριβος γιος τους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση