Χάκερς παραβίασαν το λογαριασμό Twitter του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:29 Χάκερς παραβίασαν το λογαριασμό Twitter του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, καθώς χάκερς πήραν για λίγη ώρα τον έλεγχο του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter.

Όπως έγραψε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σε tweet του, ο λογαριασμός του στο Twitter δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, ξεκαθάρισε ωστόσο πως η εισβολή των χάκερς έγινε χωρίς να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα.

Το μήνυμα του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Twitter: «Ζητούμε συγγνώμη από ακόλουθους του λογαριασμού του #ΥΕΘΑ κ. Ν. Παναγιωτόπουλου στο #Twitter κι έχουν δεχθεί “μήνυμα αποκλεισμού”.

Ο λογαριασμός δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα».

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση