Μητσοτάκης από τα Γιάννενα: Από εδώ υψώνεται το κύμα της νίκης για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 19:48 Μητσοτάκης από τα Γιάννενα: Από εδώ υψώνεται το κύμα της νίκης για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε συγκέντρωση στα Ιωάννινα.

Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων όπου επισκέφθηκε επιχειρήσεις που αναπτύσσονται και καινοτομούν, ενώ παρουσίασε και το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Ήπειρο του 2030 με πάνω από 380 έργα.

Ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε ότι: «Τα Γιάννενα στέλνουν, σήμερα, το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε κάθε γωνία της χώρας. Από εδώ, από τον τόπο με την τεράστια συμβολή στo χτίσιμο της σύγχρονης Ελλάδας, υψώνεται το κύμα της νίκης. Εκείνο, που στις 21 Μαΐου θα φέρει μία νέα, αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Και συνέχισε: «Για να πάμε την πατρίδα πιο ψηλά και πιο μακριά. Με μία δεύτερη εντολή στην προκοπή. Για να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

Στον δρόμο προς τις εκλογές είμαι και πάλι δίπλα σας. Για να σχεδιάσουμε μαζί όσα θέλουμε να φτάσουμε. Να ζυγίσουμε αυτά που κερδίσαμε. Αλλά και να θυμηθούμε από πού ξεκινήσαμε».

Δείτε την ομιλία

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση