Θεσσαλονίκη - Βίντεο: Αγριογούρουνο κάνει βόλτες στην Τριανδρία ανάμεσα στους κατοίκους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 11:57 Θεσσαλονίκη - Βίντεο: Αγριογούρουνο κάνει βόλτες στην Τριανδρία ανάμεσα στους κατοίκους

Ένα αγριογούρουνο έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, με τους πολίτες να "καταγράφουν" την βόλτα του και το βίντεο να γίνεται viral στο TikTok.

Ακόμα μία "επίσκεψη" αγριογούρουνο είχαμε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στην πλατεία Τριανδρίας, στην οποία έκανε τη... βόλτα του σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην πλατεία της περιοχής.

Όπως αναφέρει το MakThes, το αγριογούρουνο εμφανίζεται να κόβει βόλτες στην κεντρική πλατεία και να περνάει ανάμεσα σε πολίτες, οι οποίοι αιφνιδιάζονται μεν από την παρουσία του αλλά δεν δείχνουν να τρομάζουν. Κάποιοι, βγάζουν το κινητό τους τηλέφωνο για να καταγράψουν την σκηνή σε βίντεο. Το αγριογούρουνο επιταχύνει το βήμα του και απομακρύνεται σε ένα πιο ήσυχο σημείο της πλατείας. Μετά, τα ίχνη του χάνονται.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχε σημάνει «συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε αυξηθεί η εμφάνιση αγριογούρουνων σε κατοικημένες ζώνες της πόλης. Τα αγριογούρουνα εμφανίζονταν σε διάφορες συνοικίες, ψάχνοντας τροφή σε κάδους απορριμμάτων ή δέντρα.

Κάτοικοι ανέφεραν, μάλιστα, ότι είχαν σχηματιστεί αγέλες αγριογούρουνων, που έκαναν την εμφάνισή τους στις αυλές σπιτιών και σε κοινόχρηστους χώρους όπου συχνάζουν πολίτες και μικρά παιδιά. Σε επιστολή του, ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, είχε εκπέμψει SOS για τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων.

Πηγή: MakThes

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση