Οικονόμου: Τον κ. Τσίπρα δεν τον πιστεύει κανείς - Η αξιοπιστία του είναι μηδενική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 14:57 Οικονόμου: Τον κ. Τσίπρα δεν τον πιστεύει κανείς - Η αξιοπιστία του είναι μηδενική

«Αυτοί που πιστεύουν στην απλή αναλογική να απαντήσουν αν θα κάνουν κυβέρνηση ηττημένων».

Για το άνοιγμα που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στους κεντροδεξιούς και τους κεντρώους ψηφοφόρους ρωτήθηκε από το Newsbeast ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Η αξιοπιστία του κ. Τσίπρα είναι μηδενική είτε απευθύνεται σε κεντροδεξιούς ή κεντρώους ψηφοφόρους. Ούτε σε ένα πράγμα δεν μπορεί να βρει κανείς συνέπεια σε όσα έλεγε πριν γίνει πρωθυπουργός. Να θυμηθούμε τα λεφτά από τα λεφτόδεντρα των φόρων; Η την περίφημη σεισάχθεια που υποσχέθηκε; Δεν τον πιστεύει κανείς. Οι πολίτες τον ξέρουν τον θυμούνται έπαθαν και έμαθαν. Η κυβέρνησή μας με εμπιστοσύνη και σεβασμό στα κριτήρια των Ελλήνων πολιτών διεκδικεί την ανανέωση της εντολής». 

Αυτοί που πιστεύουν στην απλή αναλογική να απαντήσουν αν θα κάνουν κυβέρνηση ηττημένων – Τι απάντησε για τηλεμαχία με Τσίπρα

«Η μόνη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης είναι αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς δεν πιστεύουμε στην λογική του συστήματος απλής αναλογικής. Δεν μπορούν με τέτοιες κυβερνήσεις να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε δυο εκλογές με την ενισχυμένη αναλογική. Τότε ήταν καλή. Διεκδικούμε μια εντολή από την ελληνική κοινωνία για κυβέρνηση συμπαγή και αυτοδύναμη. Αυτοί που πιστεύουν στην απλή αναλογική τι λένε; Θα κάνουν ή δεν θα κάνουν κυβέρνηση ηττημένων;», διερωτήθηκε.

Για το θέμα της τηλεμαχίας ερωτηθείς από το Newsbeast ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Όπως γνωρίζετε ο πρωθυπουργός είναι θεσμικός πολιτικός. Θα επιδιώξουμε να δημιουργηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για έναν δημιουργικό και ζωντανό διάλογο ανάμεσα στους αρχηγούς. Δεν θα είναι παράλληλοι μονόλογοι. Εμείς πάμε με πολύ θετική διάθεση για να δημιουργηθούν οι όροι για έναν διάλογο που θα βοηθήσει τους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Δεν περιμένουν οι πολίτες να δουν και να συγκρίνουν Μητσοτάκη και Τσίπρα σε τηλεμαχία για να κρίνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση