Δάφνη: Συναγερμός για σακίδιο με γκαζάκια κοντά στο σπίτι της διευθύντριας φυλακών Κορυδαλλού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 12:00 Δάφνη: Συναγερμός για σακίδιο με γκαζάκια κοντά στο σπίτι της διευθύντριας φυλακών Κορυδαλλού

Σακίδιο με τέσσερα φιαλίδια προπανίου και κερί φέρεται να βρίσκεται στην περιοχή της Δάφνης. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ διεξάγει έρευνα.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία για τον εντοπισμό αυτοσχέδιου εμπρηστικού - εκρηκτικού μηχανισμού αποτελούμενου από γκαζάκια που εντοπίστηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί, επί της οδού Αγίας Βαρβάρας 36, στη Δάφνη.

Ένας διερχόμενος είδε το σακίδιο και κάλεσε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έφτασαν πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) οι οποίοι όταν εξέτασαν το σακίδιο είδαν πως στο εσωτερικό του βρίσκονταν τέσσερα ακέραια γκαζάκια τυλιγμένα με δοχείο με εύφλεκτο υγρό και για προσανάμματα είχε κεριά.

Ο μηχανισμός δεν είχε ενεργοποιηθεί και ενδεχομένως οι δράστες να είδαν κάτι και να εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους όπως και το σακίδιο στο σημείο, ενώ δεν υπήρξε και απειλητικό τηλεφώνημα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η οικία της Διευθύντριας των Φυλακών Κορυδαλλού, ενώ στο παρελθόν είχε γίνει βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητό της.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία και συλλέγονται βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή, σε μία προσπάθεια ταυτοποίησης του δράστη ή των δραστών.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση