Ξαναχτυπά ο κομμωτής - καλλιτέχνης στην Κρήτη: Έφτιαξε τον Παρθενώνα... από τρίχες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 14:44 Ξαναχτυπά ο κομμωτής - καλλιτέχνης στην Κρήτη: Έφτιαξε τον Παρθενώνα... από τρίχες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ζωγράφισε» πάλι ο κομμωτής από την Κρήτη και προκάλεσε δέος με την τελευταία του δημιουργία.

Έγινε γνωστός πριν λίγους μήνες, με αφορμή μια από τις πολλές «δημιουργίες» του με την κουρευτική του μηχανή. Ο κομμωτής Στέλιος Φρόκου, είχε φτιάξει την εικόνα της Ματίνας Παγώνη σε ένα ανδρικό κεφάλι, τις προάλλες, με αφορμή το Πάσχα, έφτιαξε τον Μυστικό Δείπνο σε μούσι και τώρα έφτιαξε ολόκληρο Παρθενώνα από τις τρίχες των πελατών του.

Ο περίφημος κομμωτής ανεβάζει συχνά στα social media του τα καλλιτεχνικά κατορθώματα του με το κόσμο να μένει κάθε φορά έκπληκτος και να τον αποθεώνει στα σχόλια.

Όσον αφορά το τελευταίο του δημιούργημα εξήγησε ότι τον κάλεσαν από μια εκπομπή για συνέντευξη, με τον ίδιο να θέλει να τους κάνει μια έκπληξη... Έτσι, έφτιαξε τον Παρθενώνα από τα κουρέματα που έκανε μέσα στη μέρα!

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση