Νέο εκλογικό αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ με σπαρταριστές ατάκες - «Είμαι και δεξιός και αριστερός», «μπιρίμπα και καθήκον»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 21:42 Νέο εκλογικό αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ με σπαρταριστές ατάκες - «Είμαι και δεξιός και αριστερός», «μπιρίμπα και καθήκον»

Νέο αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρωταγωνιστούν, αγαπημένοι ηθοποιοί του παλιού ελληνικού σινεμά, όπως ο Κώστας Βουτσάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με ατάκες που άφησαν εποχή.

Με τις εκλογές της Κυριακής, 21 Μαΐου να πλησιάζουν, η Φίνος Φιλμ «ξαναχτυπά». Με νέο της επίκαιρο αφιέρωμα θυμίζει ατάκες από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

«Είμαι λίγο δεξιός, αλλά και λίγο αριστερός», ακούγεται να λέει ο Κώστας Βουτσάς. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, σαν κινηματογραφικός υπουργός Ανοικοδομήσεως, βγαίνει στο μπαλκόνι και χαιρετά το… αόρατο πλήθος.

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση