Debate - Βελόπουλος: Η «γκέισα Παναγία» και το σχόλιο για τον ψευτο-προοδευτισμό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 09:49 Debate - Βελόπουλος: Η «γκέισα Παναγία» και το σχόλιο για τον ψευτο-προοδευτισμό

«Έχετε μπερδέψει την πρόοδο με τα "παρα φύσιν ζειν"» - Τι είπε για τις αμβλώσεις, την ελληνίδα μάνα και την Ελλάδα που «πεθαίνει δημογραφικά».

«Είμαι χριστιανός Ορθόδοξος θα μου επιτρέψετε να έχω την άποψή μου» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του debate για τις εκλογές 2023 που αφορά την Παιδεία. 

«Τις πολιτικές μας θέσεις τις υπαγορεύουν οι παραδόσεις της χώρας μας. Είμαι αντίθετος στον ψευδοπροοδευτισμό» απάντησε στη follow up ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ ο Κυριάκος Βελόπουλος και στο τέλος έδειξε φωτογραφίες με τη «γκέισα Παναγία» και την «Ινδιάνα Παναγία» από βιβλία δημοτικού χαρακτηρίζοντάς τις «προσβλητικές».

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Βελόπουλος επισήμανε ότι «ας μιλήσουμε πρώτον για την υποχρεωτικότητα στο εμβόλιο. Είναι δικό μου το σώμα, το κάνω ότι θέλω εγώ, αλλά η υποχρεωτικότητα είναι ό, τι χειρότερο για την δημοκρατία. Γιατί είναι δίκαια τα πρόστιμα;».

Για τις αμβλώσεις ανέφερε ότι «εμπιστεύομαι την Ελληνίδα μάνα να κάνει ό,τι θεωρεί αυτή καλύτερο αλλά να είμαστε και προσεκτικοί λόγο του δημογραφικού, η Ελλάδα πεθαίνει».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημείωσε ότι «τις προσωπικές και πολιτικές θέσεις τις υπαγορεύουν οι παραδόσεις μας. Ο ψευτοπροοδευτισμός με βρίσκει απέναντι. Έχετε μπερδέψει την πρόοδο με τα "παρα φύσιν ζειν". Δεν είναι χριστιανοφοβία, αλλά και πρόστυχο το βιβλίο του δημοτικού που απεικονίζει τη γκέισα Παναγία;» διερωτήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση