Συναγερμός στο Νέο Κόσμο! Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με καλάσνικοφ, περίστροφα και αλεξίσφαιρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 19:12 Συναγερμός στο Νέο Κόσμο! Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με καλάσνικοφ, περίστροφα και αλεξίσφαιρα

Βαρύς οπλισμός εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στο Νέο Κόσμο και έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δηλωθεί η κλοπή του αυτοκινήτου.

Μάλιστα έχει βρεθεί και η ιδιοκτήτρια του οχήματος η οποία είπε στις Αρχές πως δεν της ανήκει πλέον το αυτοκίνητο και πως έχει αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία.

Το όχημα το εντόπισε η ομάδα ΔΙΑΣ το βράδυ της Πέμπτης και έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα στο Νέο Κόσμο. Οι αστυνομικοί το άνοιξαν και στο εσωτερικό του έχουν βρεθεί 2 καλάσνικοφ, 3 περίστροφα, αλεξίσφαιρα και φυσίγγια.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση