Βρέθηκε DNA των δύο θυμάτων της δολοφονίας στον Κορυδαλλό στο αυτοκίνητο - «οπλοστάσιο» που εντοπίστηκε στο Νέο Κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 18:19 Βρέθηκε DNA των δύο θυμάτων της δολοφονίας στον Κορυδαλλό στο αυτοκίνητο - «οπλοστάσιο» που εντοπίστηκε στο Νέο Κόσμο

Το DNA των δύο θυμάτων της δολοφονίας στον Κορυδαλλό, βρέθηκε στο αυτοκίνητο με τα όπλα που είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Νέου Κόσμου την περασμένη Πέμπτη. 

Σημειώνεται ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από την περιοχή της Νίκαιας και για την απώλεια του η ιδιοκτήτρια αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική της εταιρεία.

Μέσα στο όχημα εντοπίστηκαν δύο Καλάσνικοφ και δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια, φυσίγγια και χειροβομβίδα, γεγονός που κινητοποίησε από την πρώτη στιγμή τις αστυνομικές Αρχές.

Η βαλλιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα δύο Καλάσνικοφ έδειξε ότι δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση