Στίγκας: "Θα αγωνιστούμε με βάση τα ιδεώδη του υγιούς εθνικισμού"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 23:14 Στίγκας: "Θα αγωνιστούμε με βάση τα ιδεώδη του υγιούς εθνικισμού"

Με αιχμές κατά πάντων παρουσίασε τις θέσεις των Σπαρτιατών ο Βασίλης Στίγκας, κατά τη συνεδρίαση της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Τις θέσεις των Σπαρτιατών παρουσίασε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλης Στίγκας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Αφού απέρριψε τις κατηγορίες και τους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του κόμματος, τάχθηκε κατά του ναζισμού και του φασισμού και υποστήριξε ότι το κόμμα εκφράζει τα ιδεώδη του υγιούς εθνικισμού.

Στη συνέχεια, όπως γράφει η ΕΡΤ, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο δημοψήφισμα και στο ζήτημα της Μακεδονίας αλλά και το ΠΑΣΟΚ για χρέη.

«Θα αγωνιστούμε για την ισονομία και ισοτιμία όλων των Ελλήνων πολιτών όπως επιτάσσει ο υγιής πατριωτισμός. Προσβλέπουμε σε μία ενωμένη Ευρώπη αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού με ταυτόχρονη διατήρηση των χαρακτηριστικών των λαών», τόνισε ο Β. Στίγκας.

Τάχθηκε ενάντια στην κοσμοπολίτικη αριστερά και στην παγκοσμιοποιημένη δεξιά, την οποία χαρακτήρισε «φορέα της νέας τάξης πραγμάτων».

«Προτεραιότητά μας είναι οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες, η υγιής επιχειρηματικότητα, ο εκσυγχρονισμός του κράτους. Θα επιδιώξουμε λύση των εθνικών ζητημάτων, ενεργή συμμετοχή νέων στις εξελίξεις, ανάδειξη των αρίστων, δημιουργία κράτους δικαίου» επισήμανε ο Β. Στίγκας.

Υποστήριξε το ρόλο της εκκλησίας στην διατήρηση της γλώσσας και των παραδόσεων, ενάντια στις προσπάθειες ισλαμοποίησης της Ελλάδας.

Έθεσε ως βασικές προτεραιότητες την αναστολή των πλειστηριασμών, την προστασία των δανειοληπτών, τη λύση του δημογραφικού προβλήματος με κίνητρα και φοροελαφρύνσεις προς τις νέες οικογένειες ακολουθώντας το παράδειγμα της γειτονικής Ιταλίας και την εξυγίανση του εθνικού συστήματος υγείας.

Τέλος, τάχθηκε υπέρ της διάκρισης των όρων μετανάστης – πρόσφυγας, καλύτερης φύλαξης των συνόρων και προστασίας της ελληνικής μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο.

πηγή: news247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση