Νατσιός για αμβλώσεις: Το υπουργείο Οικογένειας πρέπει να προστατέψει το αγέννητο παιδί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 23:25 Νατσιός για αμβλώσεις: Το υπουργείο Οικογένειας πρέπει να προστατέψει το αγέννητο παιδί

Την πρώτη του ομιλία στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκη, Δημήτρης Νατσιός.

«Η ΝΔ υποσχέθηκε τη χάραξη εθνικής πολιτικής για την οικογένεια, αλλά τα δείγματα γραφής της ήταν αρνητικά για το δημογραφικό», είπε ο Δημήτρης Νατσιός στην πρώτη ομιλία που πραγματοποίησε στη Βουλή.

Νατσιός για αμβλώσεις: Πρέπει να προστατευθεί το αγέννητο παιδί

Ο κ. Νατσιός δεν παρέλειψε στην παρέμβασή του να κάνει μια έμμεση αναφορά στο θέμα των αμβλώσεων, καθώς διερωτήθηκε ποιο θα είναι αντικείμενο του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και πρόσθεσε ότι κατά την άποψή του «πρέπει να προστατεύσει το αγέννητο παιδί».

Για την ενίσχυση της Οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που απειλεί την Ελλάδα, ο κ. Νατσιός ζήτησε φοροαπαλλαγές που θα αυξάνονται γεωμετρικά, ανάλογα με τον αριθμό των μελών.

Νατσιός για γάμο ομοφυλόφιλων: Προσβολή της παράδοσης

Επίσης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης και ευθεία προσβολή του Συντάγματος.

Ο κ. Νατσιός στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς και στα ζητήματα της ακρίβειας. «Δεν είναι επίμονη η ακρίβεια αλλά η κερδοσκοπία των μεγάλων ομίλων, για τους οποίους δεν είπε τίποτα ο κ. Μητσοτάκης», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση