Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση σε βενζινάδικο μετά από καυγά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 18:41 Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση σε βενζινάδικο μετά από καυγά

Τη στιγμή που άνδρας πυροβολεί μέσα από το αμάξι του πεζό που βρίσκεται έξω από αυτό σε βενζινάδικο το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) στη Θεσσαλονίκη κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Εικόνες από την ώρα που ο δράστης πυροβολεί μέσα από το αμάξι του πεζό έξω από βενζινάδικο το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) στη Θεσσαλονίκη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που βρίσκεται έξω από το όχημα φαίνεται να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον οδηγό, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τον πυροβολεί μέσα από το αυτοκίνητο στο στήθος και τον ώμο, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εκπνεύσει.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης που ακόμα αναζητείται, φέρεται να είναι φίλος του θύματος και να κάθονταν νωρίτερα μαζί σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν, και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν μαζί στο ίδιο βενζινάδικο, στην οδό Σόλωνος. Εκεί άρχισαν να τσακώνονται ξανά. Τότε ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον άλλον, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο δράστης αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σημείο

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση