Καύσωνας: Έβγαλε έξω το τηγάνι και έφτιαξε ομελέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 13:17 Καύσωνας: Έβγαλε έξω το τηγάνι και έφτιαξε ομελέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έναν έξυπνο τρόπο αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καύσωνα ένας χρήστης του TikTok, καθώς την ώρα που το κέντρο της Αθήνας έβραζε, έβγαλε ένα τηγάνι και έφτιαξε ομελέτα.

Ανά περιόδους βλέπουμε διάφορα βίντεο, όπου κάτοικοι αρκετών περιοχών ανά τον κόσμο για να αποδείξουν πως οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές, βγάζουν ένα τηγάνι στον ήλιο και τηγανίζουν ένα αυγό.

Αυτό έκανε και ένας χρήστης του TikTok, που ανέβασε βίντεο από το κέντρο της Αθήνας, να φτιάχνει ομελέτα με την βοήθεια του καύσωνα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, αφού άλειψε με λάδι το τηγάνι, το άφησε 10 λεπτά στον ήλιο, ώστε να πάρει θερμοκρασία. Μετά έριξε τα υλικά και έφτιαξε μια ομελέτα αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση