Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο 35χρονος αλλοδαπός για την δολοφονία της 46χρονης Άννας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 15:46 Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο 35χρονος αλλοδαπός για την δολοφονία της 46χρονης Άννας

Συνελήφθη ο 35χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές, που προσήχθη την Τετάρτη (19.07.23) για την άγρια δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός ταυτοποιήθηκε για τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς. Η ταυτοποίησή του έγινε εργαστηριακά.

Υπενθυμίζεται πως η σορός της 46χρονης Κουβανής τρανς εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση