Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από περιπολία πυρασφάλειας στην Αττική – Εντόπισαν εστίες αναζωπύρωσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 13:15 Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από περιπολία πυρασφάλειας στην Αττική – Εντόπισαν εστίες αναζωπύρωσης

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από περιπολία πυρασφάλειας που πραγματοποίησαν τα Αστυνομικά Τμήματα Αλίμου και Ηρακλείου στη Νοτιοανατολική Αττική, όπου εντοπίζουν εστίες αναζωπύρωσης φωτιάς σε δύσβατη περιοχή.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ΕΛΑΣ στο Twitter και στο Facebook. Η περιπολία πυρασφάλειας σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, υπό τον συντονισμό του Κέντρου ΑΔ κατευθύνουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση, προτού κινδυνέψουν δέντρα και περιουσίες.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, προχώρησε με την σειρά του σε ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς μας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πυρός, σώζοντας ζωές και προσφέροντας τη στήριξή τους σε ανθρώπους και ζώα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση