Πάτρα: Ντυμένοι στα λευκά όσοι πάνε στην κηδεία της 14χρονης Χριστίνας – Τη Δευτέρα το τελευταίο «αντίο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 12:33 Πάτρα: Ντυμένοι στα λευκά όσοι πάνε στην κηδεία της 14χρονης Χριστίνας – Τη Δευτέρα το τελευταίο «αντίο»

Ο θάνατος του 14χρονου κοριτσιού μετά από τροχαίο με μηχανάκι, έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Πάτρα. Η συγκινητική απόφαση των δικών της ανθρώπων, να δωρίσουν τα όργανα του κοριτσιού μετά το θάνατό του στο νοσοκομείο, δίνει το στίγμα της ευαισθησίας ολόκληρης της οικογένειας.

Τη Δευτέρα, η οικογένεια, φίλοι και συμμαθητές της 14χρονης Χριστίνας, θα της πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων, στο Α Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Σύμφωνα μάλιστα με το thebest, η οικογένεια της 14χρονης παρακαλεί εκείνους που θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους…

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση