Επεισόδιο στον Κολωνό: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο ληστής δέχεται τους πυροβολισμούς (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 00:34 Επεισόδιο στον Κολωνό: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ο ληστής δέχεται τους πυροβολισμούς (vid)

Σκηνές από ταινία δράσης θύμιζε το συμβάν που εκτυλίχθηκε σήμερα στις 11.00 το πρωί στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό.

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (1/8) στον Κολωνό. Ένας άνδρας φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα μετά το συμβάν, καθώς δέχθηκε σφαίρα από αστυνομικό.

Ένα βίντεο, μερικά δευτερόλεπτα από το σημερινό αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στον Κολωνό, όπου ένας 38χρονος πυροβολήθηκε από αστυνομικό μετά από ληστεία, που διέπραξε σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Αχιλλέως, έρχεται στη δημοσιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Mega, φαίνεται ο 38χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», να κείτεται στο έδαφος τραυματισμένος και οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιούν, περνώντας του χειροπέδες.

πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση