Μαρούσι: Άγρια επίθεση με λοστούς και μαχαίρι σε πολυκατοικία μέρα μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 21:19 Μαρούσι: Άγρια επίθεση με λοστούς και μαχαίρι σε πολυκατοικία μέρα μεσημέρι

Αναζητούνται οι δράστες που τραυμάτισαν τον ένοικο διαμερίσματος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή

Δυο άντρες με full face και γάντια επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι σε ένοικο πολυκατοικίας επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος στο Μαρούσι αφού πρώτα προσπάθησαν να εισβάλουν στο διαμέρισμά του.

 

Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 14.15 όταν οι δυο άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στην είσοδο της πολυκατοικίας και στη συνέχεια να ανέβουν στον δεύτερο όροφο.

Με εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα του διαμερίσματος εντός του οποίου, ομως, βρισκόταν ο ένοικος ο οποίος και άκουσε τον θόρυβο στην κλειδαριά.

«Άκουσα τον θορυβο και πετάχτηκα. Άνοιξα την πόρτα και άντικρυσα δυο άντρες γύρω στο 1.80 με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Προσπάθησα να τους απωθήσω και τότε ο ένας εκ των δύο έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι. Σαν αυτά που κυκλοφορούν στις φυλακες και προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Ο άλλος κρατούσε έναν λοστό με τον οποίο με χτύπησε στο στομάχι με αποτέλεσμα να γονατίσω. Τότε άρχισαν να τρέχουν», δήλωσε έντρομος ο ένοικος.

Κατήγγειλε το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Σημειώνεται ότι η πολυκατοικία, όπου σημειώθηκε η επίθεση, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από το κέντρο της ομάδας Δίας.

Πηγή: ProtoTHema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση