Φωτιά στον Μαραθώνα: Πέντε εστίες σε Βαρνάβα και Γραμματικό – Πληροφορίες ότι προκλήθηκαν από κεραυνό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 10:56 Φωτιά στον Μαραθώνα: Πέντε εστίες σε Βαρνάβα και Γραμματικό – Πληροφορίες ότι προκλήθηκαν από κεραυνό

Φωτιές σε πέντε διαφορετικά σημεία ξέσπασαν το πρωί του Σαββάτου 26/8 σε Βαρνάβα, Καλέτζι και Γραμματικό.  Από την Πυροσβεστική πιθανολογείται ότι οι πυρκαγιές στον Δήμο Μαραθώνα προκλήθηκαν λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας που εκδηλώθηκε στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, πουρνάρια και χόρτα.

Συνολικά, στις τρεις εστίες επιχειρούν 45 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα. To μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο Γραμματικό. Φωτιά Βαρνάβας

Φωτιά Βαρνάβας

Φωτιά Βαρνάβας,

πηγή: irafina.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση