Αίσιο τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης της 18χρονης Πετρούλας: Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της - Πού βρίσκεται

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 11:30 Αίσιο τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης της 18χρονης Πετρούλας: Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της - Πού βρίσκεται

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη, από την περιοχή Χρυσοχώραφα στις Σέρρες.

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας. Τα ίχνη της 18χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη, 29 Αυγούστου, από την περιοχή Χρυσοχώραφα στις Σέρρες.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα επικοινώνησε με τον πατέρα της και του αποκάλυψε πού βρίσκεται. Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής και θα πάει με τη σύζυγό του για να τη συναντήσουν.

 

Η 18χρονη, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της έχοντας πάρει μαζί της μόνο την ταυτότητα, το πορτοφόλι και το κινητό της, το οποίο όμως μέχρι σήμερα παρέμενε κλειστό.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον εντοπισμό της Πετρούλας:

Η περιπέτεια της Παλάζη (επ.) Πετρούλας (ον.), 18 ετών, έληξε σήμερα, 02/09/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού Missing Alert, ευαισθητοποιημένος πολίτης κάλεσε στην "Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017", ο Οργανισμός μας ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών η Παλάζη (επ.) Πετρούλα (ον) εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής και είναι καλά στην υγεία της.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση