"Δεν θέλω να βγουν πότε από τη φυλακή αυτά τα κ@θίκι@" - Ξεσπά η αδερφή του 36χρονου Αντώνη για τους 4 του Blue Horizon

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 21:06 "Δεν θέλω να βγουν πότε από τη φυλακή αυτά τα κ@θίκι@" - Ξεσπά η αδερφή του 36χρονου Αντώνη για τους 4 του Blue Horizon

Η αδερφή του αδικοχαμένου Αντώνη είναι συντετριμμένη από τον χαμό του αδερφού της

"Δεν θέλω να βγουν αυτά τα καθίκια από τη φυλακή ποτέ. Να σαπίσουν μέσα εκεί θέλω. Θέλω μόνο τον αδέρφο μου". Με αυτά τα λόγια περιγράφει την οργή που νιώθει η Ειρήνη Καργιώτη, η αδερφή του 36χρονου που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά όταν τον έσπρωξε το πλήρωμα του Blue Horizon τη στιγμή που προσπαθούσε να μπει στο πλοίο.

Η αδερφή του αδικοχαμένου Αντώνη είναι συντετριμμένη από τον χαμό του αδερφού της και σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη. "Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω;" είπε κλαίγοντας η γυναίκα στο Mega.

Οργισμένος και ο κουνιάδος του 36χρονου που απειλεί με αυτοχειρία. "Να κάτσουν ισόβια μέσα. Να μη βγουν καθόλου έξω γιατί έχω κακό σκοπό εγώ να τους καθαρίσω άμα βγούνε" δήλωσε στην ίδια εκπομπή.

Ο χρόνος για τα μέλη της οικογένειας έχει σταματήσει στο βράδυ της περασμένης Τρίτης. Όταν ένα από τα αδέρφια του 36χρονου ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για το μακάβριο τέλος. Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του Αντώνη στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου, που με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Η κηδεία του 36χρονου θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο. Με τα αδέρφια και τους φίλους τουνα ετοιμάζονται για τη τελευταία πράξη του δράματος.

Παραιτήσεις και καρατομήσεις

Στο μεταξύ, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Group, της εταιρείας στην οποία ανήκει το πλοίο έγινε γνωστό ότι απομακρύνεται ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά και ο Διοικητής του Α' Λιμενικού Τμήματος, ενώ παραπέμπονται σε πειθαρχικό έλεγχο τέσσερα στελέχη του Λιμενικού.

Την εντολή έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά την παράδοση του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την υπόθεση.

Συγκλονισμένοι και οι γείτονες του Αντώνη στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου. «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί», σχολίασε γειτόνισσα του Αντώνη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση