Έκλεισαν οι κάλπες των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Πάνω από 140.000 οι ψήφοι, ξεπέρασαν τα 39.000 τα νέα μέλη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 21:08 Έκλεισαν οι κάλπες των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Πάνω από 140.000 οι ψήφοι, ξεπέρασαν τα 39.000 τα νέα μέλη

Έκλεισαν οι κάλπες των σημερινών (17.9.2023) εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Πάνω από 140.000 είναι οι ψήφοι, ενώ ξεπέρασαν τα 39.000 τα νέα μέλη. 

Η συμμετοχή στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μεγάλη. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένεται να διαρρεύσουν μετά από τις 11 το βράδυ, ενώ ακόμη πιο ασφαλή συμπεράσματα αναμένεται να προκύψουν μετά από τα μεσάνυχτα.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και δόθηκε παράταση μίας ώρας λόγω της μεγάλης συμμετοχής. 

Η συμμετοχή των μελών του κόμματος στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου είναι πολύ μεγάλη καθώς μέχρι λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες είχαν ψηφίσει πάνω από 140.000 μέλη του κόμματος.

Σημειώνεται ότι σε αυτόν τον αριθμό δεν υπολογίζονται 1.100 άτομα που ψήφισαν από το εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Καλλιθέα λόγω της μεγάλης συμμετοχής και της αναμονής, άνοιξε και 4ο εκλογικό κέντρο, ενώ σε αρκετά εκλογικά κέντρα τελείωσαν οι φάκελοι. 

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, είχαν τυπωθεί 120.000 φάκελοι και 240.000 ψηφοδέλτια, που δεν έφτασαν και γι’ αυτό το κόμμα αναγκάστηκε να τυπώσει κι άλλα.

Η προσέλευση ήταν ανέλπιστη, με πολλά από τα στελέχη του κόμματος να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το μέλλον του κόμματος, βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τη διαδικασία. 

πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση