Ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία του στην οδό Στουρνάρη συνοδεύομενος από τον σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 21:49 Ο Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία του στην οδό Στουρνάρη συνοδεύομενος από τον σύντροφό του

Λίγο μετά τις 20.30 ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στα γραφεία του στην οδό Στουρνάρη 57 για να παρακολουθήσει από εκεί τα αποτελέσματα για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στα γραφεία συνοδευόμενος από τον σύντροφό του Τάιλερ και απέφυγε ευγενικά να κάνει κάποια δήλωση παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μάλιστα ευχαρίστησε με μια κίνηση του σώματος του, τους ανθρώπους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ήταν εκεί και τον περίμεναν. 

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσε και η Δώρα Αυγέρη, πρώην βουλευτής του κόμματος. 

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να προσέλθει στην Κουμουνδούρου, κάτι το οποίο θα φανεί από την εξέλιξη των πραγμάτων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση