Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε στη Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 13:28 Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε στη Νέα Σμύρνη

Το εκλογικό του δικαίωμα στον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σήμερα (24.9.2023) στη Νέα Σμύρνη ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία του κόμματος με αντίπαλο την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, λίγη ώρα μετά την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία ψήφισε στο Αιγάλεω για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομίζω όλοι γνωρίζεται τι θα ψηφίσω, δεν υπάρχει άγχος», είπε χαμογελαστός ο Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που έμπαινε στο παραβάν. Πλήθος κόσμου είναι συγκεντρωμένο στην πλατεία.

«Καταρχάς, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, η κάλπη είναι άδεια, όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ και της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση