Πάνος Καμμένος: Η selfie φωτογραφία που ανέβασε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 11:21 Πάνος Καμμένος: Η selfie φωτογραφία που ανέβασε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Selfie φωτογραφία με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter).

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία και οι δύο ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό. Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος δεν προέβη σε κανένα σχόλιο και απλώς αρκέστηκε να δημοσιεύσει το εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο δεν γνωρίζουμε πότε τραβήχτηκε.

Να σημειωθεί ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης είναι πλέον από τους στενότερους συνεργάτες του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση