Παύλος Μαρινάκης σε Δώρα Αυγέρη και Νίκο Ανδρουλάκη για υποκλοπές: Δύσκολο να υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 22:42 Παύλος Μαρινάκης σε Δώρα Αυγέρη και Νίκο Ανδρουλάκη για υποκλοπές: Δύσκολο να υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση

Τα βέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση σχετικά με τις υποκλοπές, «ανταπέδωσε» ο Παύλος Μαρινάκης. «Η ευχή μας να αποκτήσει επιτέλους η χώρα σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας τόσο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη όσο και στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, που επανέφεραν στην πολιτική ατζέντα την υπόθεση για τις υποκλοπές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανέφερε:

«Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εγκαλεί την Κυβέρνηση διότι ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία για την αντικατάσταση των μελών της ΑΔΑΕ, των οποίων η θητεία έχει λήξει εδώ και έναν χρόνο.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, όπως και ο κ. Ανδρουλάκης στη Βουλή και σε ένα επικείμενο πρόστιμο από την Ανεξάρτητη Αρχή.

Ρωτάμε ευθέως τον κ. Ανδρουλάκη και την κα Αυγέρη:

Από πού και με ποιον τρόπο γνωρίζουν ότι μια Ανεξάρτητη Αρχή πρόκειται να επιβάλει συγκεκριμένο πρόστιμο;

Και, σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η πρότασή τους;

Να διατηρηθούν ως μέλη μιας Ανεξάρτητης Αρχής πρόσωπα των οποίων η θητεία έχει λήξει;

Να μην αντικατασταθούν ποτέ;

Τα πρώτα δείγματα μαρτυρούν ότι η ευχή μας να αποκτήσει επιτέλους η χώρα σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση