Ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός από τη Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 12:23 Ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός από τη Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Φορώντας κοστούμι και συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Μανώλη Καπνισάκη και την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε την πρώτη του συνάντηση γνωριμίας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η κ. Σακελλαροπούλου ευχήθηκε στον κ. Κασσελάκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά στην χθεσινή του επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές.

«Είδα χθες δια ζώσης τα προβλήματα, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριάς μας ως αξιωματική αντιπολίτευση θα το κάνουμε», είπε.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφερόμενη στην κλιματική κρίση, τόνισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός η αυτοδιοίκηση αλλά και οι τοπικές κοινωνίες. «Χρειάζονται συναινέσεις όπου μπορούμε γιατί χρειάζεται η συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Τι θα γίνει όταν θα σβήσουν τα φώτα», σημείωσε.

«Η κλιματική κρίση θα μας ακολουθεί για καιρό και από μεριάς μας θα είμαστε υπέρ της συναίνεσης όπου θα υπάρχει πρόληψη με αποδοτικό τρόπο», απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση